Εισαγετε το email σας για να εγγραφειτε στην λιστα αυτοματων ενημερωσεων

Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Παρακαλούμε διαβάστε την παρακάτω αναφορά δράσης του ΔΣ για το τρίμηνο που προηγήθηκε.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ  - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
·       Προσφέραμε 17 βασιλόπιτες  (μία για το σύνολο των εκπαιδευτικών και οι υπόλοιπες για κάθε τμήμα του Σχολείου μας, καθώς και ένα δώρο από τη Unicef για κάθε τυχερό μαθητή).
·       Προσφέραμε τους άρτους για τον εκκλησιασμό των μαθητών του Σχολείου μας στη γιορτή των 3 Ιεραρχών.
·       Συναντηθήκαμε επανειλημμένως με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Μπίσαλα και καταφέραμε  να πραγματοποιηθούν υλικοτεχνικές παρεμβάσεις σε καίρια και χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζε το Σχολείο μας:
  •     Οι χώροι στις  τουαλέτες  στοκαρίστηκαν και βάφτηκαν.(φωτογραφίες)

 
                           

  •    Στην αίθουσα Βιβλιοθήκης-Μουσικής το πρόβλημα της υγρασίας-δυσοσμίας- μούχλας λόγω προβληματικού δαπέδου αντιμετωπίστηκε, ξηλώθηκε το διαβρωμένο πλαστικό που κάλυπτε την επιφάνεια, τρίφτηκε και καθαρίστηκε. Επιπλέον, βάφτηκαν οι τοίχοι.(φωτογραφίες)

 

  •     Παράλληλα, ανακαινίστηκε η αίθουσα Εικαστικών, ενώ σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό εικαστικών ταχτοποιήθηκαν τα υλικά και τα έπιπλα της αίθουσας (φωτογραφίες)


·       Η γεωπονική υπηρεσία του δήμου ανταποκρίθηκε τελικά και προχώρησε στην ανάπλαση του φυσικού περιβάλλοντος στο παρτέρι δίπλα από την αίθουσα εκδηλώσεων.(φωτογραφία)
  • Σε συνεργασία και πάλι με το Δήμο και τον κ. Μπίσαλα, μεριμνήσαμε ώστε να καθαριστεί το μεγάλο παρτέρι, αλλά και να βαφτούν οι πέργκολες. (φωτογραφία)
·       Καλύψαμε τις ανάγκες σε μπάλες για το μάθημα της φυσικής αγωγής. Προμηθεύσαμε, λοιπόν, το Σχολείο μας με 5 μπάλες ποδοσφαίρου, 5 μπάλες μπάσκετ, 5 μπάλες βόλεϊ  καθώς και μία τρόμπα.
·       Υλοποιήσαμε σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής την ιδέα επιδαπέδιων παιχνιδιών ώστε να απασχολούνται τα παιδιά την ώρα της γυμναστικής αλλά και την ώρα των διαλλειμάτων.·       Οργανώσαμε το αποκριάτικο πάρτι με ότι αυτό συνεπάγεται.(Προσκλήσεις, μουσική, καθαριότητα, εδέσματα, ποτά.)Εδώ ευχαριστούμε τους ΓΟΝΕΙΣ που φέτος μας εξέπληξαν με τη συμμετοχή τους ποικιλοτρόπως, ενώ ευχαριστούμε και τον ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟ –φαγοποτείον για την προσφορά των χυμών.)
·       Προχωρήσαμε στην προμήθεια ηχητικού συστήματος (κονσόλα, ενισχυτής, δύο ηχεία με αντίστοιχες βάσεις), προκειμένου οι σχολικές γιορτές να έχουν αποτελεσματική ακουστική κάλυψη.  


  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.