Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟΠΑΖΑΡΟ

 Με πολλή μεγάλη συμμετοχή έλαβε χώρα η χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας σήμερα 18 Δεκεμβρίου! Η χαρά και λαχτάρα των παιδιών για διασκέδαση ήταν διάχυτη και το πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε στις ψυχές μέσα από τα τραγούδια της χορωδίας, τα εκπληκτικά happenings του μάγου και του facepainting και τη μοναδική παράσταση κουκλοθέατρου που επιμελήθηκαν οι γονείς του τμήματος Β1 και τους ρόλους ερμήνευσαν τα παιδιά μας , με περισσή αγάπη και δοτικότητα.

Φυσικά οι λιχουδιές του γλυκοπάζαρου ολοκλήρωσαν την απαραίτητη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!
Είμαστε πολύ χαρούμενοι και γεμάτοι με την πολύ ωραία ενέργεια που υπήρξε και ευχαριστούμε τους γονείς για τη συμβολή τους και τα παιδιά για την πηγαία συμμετοχή τους.
Καλές γιορτές σε όλους! Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου, πάντα με υγεία!
Υγ: ανάμεσα στους πάμπολλους συντελεστές της διοργάνωσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις μαμάδες Μαίρη Σαραντοπούλου και Μαρία Μυλωνοπούλου που προετοίμασαν και εξυπηρέτησαν στον χώρο των δώρων και των γλυκών και την Μαρία Γεωργιάδη (από το προηγούμενο ΔΣ) που άοκνα συνεισέφερε με την εμπειρία και την όρεξη της, και την οργάνωση του MAKE A WISH και την επιμέλεια των χορηγών (Κοντώσης-ξηροί καρποί, Φούρνος Παράδοση, Σοκολάτα Astir, τυρόπιτες 'ο Νίκος') στο γλυκοπάζαρο.

Το ΔΣ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.