Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Α΄& Β’ Δημοτικού του Σχολείου μας που συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου! Τα μέλη του Συλλόγου είχαν φροντίσει για το στολισμό του δέντρου και της αίθουσας, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας μετέφεραν  λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Επίσης, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου τελευταία μέρα λειτουργίας του Σχολείου μας για το 2013,τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια διαφορετική μέρα στο Σχολείο τους αφού αντί για μαθήματα ζωγράφισαν, έπαιξαν επιτραπέζια, έκαναν κατασκευές, άκουσαν μουσική και δέχθηκαν μία απρόσμενη επίσκεψη!

…………… Ήταν ο Αϊ  Βασίλης και τα δυο ξωτικά του, που με πολύ θόρυβο εισέβαλλαν στο Σχολείο μας μοιράζοντας γλυκάκια σε όλα τα παιδιά! Εκείνα τον υποδέχτηκαν με πολύ χαρά ενώ  γέλασαν με την ψυχή τους! (Ο σάκος του Αϊ Βασίλη γέμισε με την ευγενική χορηγία της RELKON).



Και οι Γονείς, όμως, δεν έμειναν παραπονεμένοι γιατί μπορεί ο Άγιος  Βασίλης να τους ξέχασε, όμως ο Σύλλογος είχε φροντίσει  το πρωί της ίδιας μέρας να απολαύσουν μία ζεστή και γλυκιά έκπληξη! Μυρωδάτο καφέ από τα STARBUCKS N. Σμύρνης, ενώ ο Χορευτικός Σύλλογος ΑΙΟΛΙΔΑ μας γλύκανε με την ευγενική προσφορά σε  μελομακάρονα!!!!!
 


Ευχαριστουμε τους χορηγουσ μας!   Μας τιμοΥν & τους προτιμοΥμε ……

Χορευτικός  Όμιλος ΑΙΟΛΙΔΑ Βουτυρά 4 Ν. Σμύρνη
STARBUCKS Ν. Σμύρνης  25ης Μαρτίου &  Ελ. Βενιζέλου

 RELKON HELLAS Α.Ε. Μοσχάτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.