Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)

Παρακαλούμε διαβάστε  τη δεύτερη σύντομη δίμηνη αναφορά στις ενέργειες των μελών του ΔΣ του Συλλόγου, για την καλύτερη ενημέρωσή σας σε θέματα που αφορούν στο Σχολείο μας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

·   Επαναλειτουργία Σχολικής Δανειστικής Βιβλιοθήκης.

·   Επικοινωνία και συνάντηση με  Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής, για επίλυση σοβαρών θεμάτων  που είχαν τεθεί από πέρυσι (προφορικά και γραπτώς). Αναφέρθηκαν, δε στους Γονείς, στη Γενική Συνέλευση Οκτωβρίου.

Με τη συνεργασία Συλλόγου, Διεύθυνσης του Σχολείου και Δήμου, επιλύθηκαν λοιπόν, τα εξής:
- το θέμα της αίθουσας εκδηλώσεων που πλημμύριζε λόγω προβληματικού φρεατίου, (θέμα άλυτο επί σειρά ετών)
                              


          
-υπερυψώθηκε το παρτέρι, προκειμένου το νερό να μη κατευθύνεται στο προαύλιο και στην αίθουσα εκδηλώσεων,
- επισκευάστηκε η ζαρντινιέρα στο παράθυρο της αίθουσας μουσικής-βιβλιοθήκης, προκειμένου να λυθεί το ζήτημα της υγρασίας – μούχλας. Μένει να αντικατασταθεί το πάτωμα, (ενώ το κάγκελο με την αλυσίδα επιδιορθώθηκαν πέρυσι),
- αντικαταστάθηκε το γυαλί στον πίνακα ανακοινώσεων, και τοποθετήθηκε ενισχυμένο τζάμι 40x40 όπισθεν του κτιρίου του πρώην 10ου ,
- τοποθετήθηκαν 2 προβολείς στο προαύλιο μπροστά από το πρώην 10ο .

·   Επικοινωνία και συνάντηση με εκπρόσωπο της γεωπονικής υπηρεσίας του Δήμου,  προκειμένου να αναπλάσουμε το φυσικό περιβάλλον του προαυλιου, εκεί που τα παιδιά μας περνούν τα διαλλείματά τους.

(Ζητήσαμε να σκαφθεί το χώμα του παρτεριού να ελεγχθεί η καταλληλότητά του (όπως και έγινε) και εν συνεχεία να φυτευτεί. Ζητήσαμε δέντρα και φυτά. Είναι project υπό εξέλιξη, ενώ μένει να δούμε αν ο Δήμος θα ανταποκριθεί …..Διαφορετικά θα δράσουμε με εναλλακτική πρόταση, για την οποία θα ενημερωθείτε.)

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013
·    Συνεργαστήκαμε με τον υπεύθυνο προπονητή στίβου του Πανιωνίου για τη συμμετοχή του Σχολείου μας στο δωρεάν πρόγραμμα KIDSS ATHLETICS.         
 
                        

·   Στολίσαμε την αίθουσα εκδηλώσεων για δύο σκοπούς :
 1. Για να φιλοξενήσει το σχολείο μας  τη γιορτή των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών του Δήμου μας στις 14/12/2013.(Τα παιδιά μας  συμμετείχαν φιλοτεχνώντας  στολίδια).
 2. Για να πραγματοποιηθεί η σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή της Α΄- Β΄ Δημοτικού στις 20/12/2013.

·  Αναζητήσαμε και βρήκαμε τρεις χορηγούς και οργανώσαμε χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τους Γονείς & Εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, προσφέροντας καφέ και μελομακάρονα το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου, ενώ ο  Αϊ Βασίλης  με  τα δυο ξωτικά του (Γονείς μαθητών τους οποίους θερμά ευχαριστούμε) εισέβαλλαν στο Σχολείο και μοίρασαν ευχές και γλυκάκια.                      

·  Επεξεργαζόμαστε το θέμα της ηχητικής κάλυψης στην αίθουσα εκδηλώσεων, ώστε να εξευρεθεί  μόνιμη λύση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.