Εισαγετε το email σας για να εγγραφειτε στην λιστα αυτοματων ενημερωσεων

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης για τις Χαμένες Πατρίδες «Historic Run - Τρέχοντας στην Ιστορία»ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

Το Γραφείο Αθλητισμού και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Ν. Σμύρνης, διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης για τις Χαμένες Πατρίδες «Historic Run -Τρέχοντας στην Ιστορία» την Κυριακή στις 2 Οκτωβρίου 2016, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και σε συνεργασία με το Σύλλογο Αθλουμένων Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), το Τμήμα Νεολαίας Ερυθρού Σταυρού και τον Πανιώνιο Π.Γ.Σ.Σ.

Το σχολείο μας θα συμμετέχει ομαδικά με όσους μαθητές θέλουν να συμμετέχουν. Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν και η απόσταση που θα καλύψουν είναι 2,5 χλμ. Παράλληλα, μπορούν να συμμετέχουν και οι γονείς με ομαδική συμμετοχή το κόστος της οποίας είναι 5 ευρώ το άτομο.
Το σχολείο με τις περισσότερες συμμετοχές θα βραβευτεί, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά δώρα.

Οι συμμετέχοντες κάτω των 10 ετών θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από έναν γονέα ή κηδεμόνα.

Όσοι γονείς θέλετε να συμμετέχετε στην ομαδική αίτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την πρόεδρο του Δ.Σ. Κοντογούρη Έρη στο τηλέφωνο 6979089841 μέχρι τη Δευτέρα 19/9.

Για τη συμμετοχή του/των παιδιών σας συμπληρώστε την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση και παραδώστε τη στο/στη  δάσκαλο/ δασκάλα του τμήματος μέχρι τη Δευτέρα 19/9.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η ……………………………………………………..δηλώνω υπεύθυνα ότι επιθυμώ ο/η μαθητής/τρια ………………………………………………………… της τάξης ……… να συμμετέχει στον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνεται από το Δήμο Ν.Σμύρνης στις 2/10/16.                                                                                                   Ο/Η υπογεγραμμένος/η
ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:…………………………………………….
HMEΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:…………………………………(HH/MM/EEEE)
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ:…………………………………………………………..
MΕΓΕΘΟΣ T-SHIRT:………………………
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:…………………………………………………………………………………………………..(ΟΔΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ, Τ.Κ)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ & ΚΙΝΗΤΟ:……………………………………..

E-MAIL:…………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.