Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ… ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ)



ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ                       Νέα Σμύρνη, 16/9/2016
ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ 32-34
17122 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΤΗΛ. 2109417880
E-mail : egkns@yahoo.gr

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ…
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ...
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Νέας Σμύρνης υπό την αιγίδα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Ι. Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Νέας Σμύρνης και τη συνδρομή της ομάδας εθελοντών του Δήμου «Ενεργός Δράση», ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, αναλαμβάνει για πρώτη φορά πρωτοβουλία συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους γονείς και τις οικογένειες, που υπό τις παρούσες δυσμενείς δημοσιονομικές συνθήκες, έχουν ανάγκη να εξασφαλίσουν τα βασικά σχολικά είδη.
Η διοργάνωση για τη συγκέντρωση των σχολικών ειδών (τσάντες, τετράδια κάθε είδους, κόλες Α4, μολύβια, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κασετίνες, κ.λ.π.) θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Πολυχώρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» επί της Κεντρικής Πλατείας από ώρα 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.
Για την επιτυχία του σκοπού αυτού καλούνται όλοι οι φορείς, οι σύλλογοι γονέων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, οι επιχειρηματίες, οι δημότες, αλλά και κάθε πολίτης που συμμερίζεται την ανάγκη συγκέντρωσης των απαραίτητων ειδών για τους μικρούς ή μεγαλύτερους μαθητές μας, να ανταποκριθούν ανάλογα με τις δυνάμεις τους στην πρωτοβουλία αυτή.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν άμεσα στους μαθητές και τις ωφελούμενες οικογένειες των κοινωνικών δομών του Δήμου μας καθώς και σε οικογένειες με παιδιά της Ιεράς Μητροπόλεως που τυγχάνουν δικαιούχοι συσσιτίου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.